Kærlighedens Land - Tønder Weddings: Jeres ophold

Jeres ophold

Overnatning
Maden

Overnatning

Basen, altså jeres overnatningssted, er ganske væsentlig for, at jeres ophold bliver fantastisk. Og mulighederne her på egnen er mange.

Om I drømmer om luksus på et lækkert hotel, hygge på et charmerende Bed & Breakfast, et afslappet sommerhusophold med plads til hele familien eller måske en campingferie, så finder I det her i Tønder Kommune.

Vi har hoteller af forskellige størrelser og i forskellige prisklasser spredt ud over hele kommunen, så om det er by, skov eller strand, I ønsker, så kan vi byde på lidt af det hele.

Også hyggelige små Bed & Breakfast-steder har vi rundt om på egnen, hvor der er fokus på det nære, det hyggelige og det intime.

Sommerhuse, både store og små, findes i hobetal spredt ud over vores dejlige kommune – både af den nye, luksuriøse slags og den hyggelige gamle med sjæl. Også campingpladser kan I finde, hvis I er mere til at bo småt og godt i jeres egen campingvogn eller måske i telt.

Som I nok kan se, så er mulighederne for overnatning mange og varierede, og vi er sikre på, at vi også har det helt rigtige sted til jeres ophold – uanset budget.

Maden

Når det handler om maden under jeres ophold, så kan vores område levere et hav af kulinariske oplevelser – om I ønsker at spise ude eller selv forberede måltidet, så er vores lokalområde leveringsdygtigt i de lækreste råvarer fra både jordens og havets spisekamre.

Vores egn byder på alt fra gourmetrestauranter til hyggelige, gamle caféer fyldt med historie. Så om I ønsker en fest i hyggelige omgivelser, en stille og romantisk middag med fokus på gourmetoplevelser eller en menu med lokale retter og råvarer, så har vi stedet. Faktisk har vi mange. Nok til hele jeres ophold og mere til.

Vi kan nemlig godt lide at spise godt, her på Tønder-egnen, og det afspejler sig i de mange spisesteder, vi kan tilbyde jer under jeres ophold. Restauranter. Caféer. Takeawaysteder. Pølsevogne. I finder det hele. Alle med hver deres sjæl og specialitet. Og i alle prisklasser.

Er I vilde med at smage på de lokale specialiteter, de steder I besøger, så vil Tønder-egnen begejstre jer, er vi sikre på. For det lokale spisekammer svulmer af lækkerier. Marsklam. Rømørejer. Vadehavsøsters. Det er bare nogle af de fantastiske råvarer, vi kan prale med. Om I vil købe dem i en af de mange specialbutikker og selv tilberede dem, eller om I vil nyde dem på en af områdets restauranter, det afgør I selvfølgelig selv. Mulighederne er i hvert fald utallige.

Billeder fra Instagram

Besøg os på instagram og brug #tonderweddings til at dele dit bryllup i Tønder Kommune.

[wdi_feed id=”1″]