Kærlighedens Land - Tønder Weddings: Vielsessteder

Steder

I Tønder Kommune vies der i byerne Tønder, Højer og Løgumkloster. Vi kan dog også tilbyde jer forskellige muligheder for specialarrangementer, der måske opfylder jeres hemmelige bryllupsdrømme. Hvis I har særlige ønsker, beder vi om, at I kontakter en af de lokale wedding plannere, der kan hjælpe med det praktiske.

Vielsessteder

I Tønder Kommune vies der i byerne Tønder, Højer og Løgumkloster. Fælles for alle tre byer er, at I helt sikkert vil blive overvældet af de smukke bygninger, de hyggelige kroge og den varme atmosfære, der hersker i alle tre byer.

IMG_4509

Tønder

Drømmer I om en vielse i en historisk bygning ved vores rådhus placeret i centrum af en hyggelig by med skønne gader og stræder, grønne og kunstfærdige parker og masser af muligheder for et nygift par, der drømmer om romantik og byliv på en og samme gang? Så er Tønder byen for jer. Tønder er en charmerende by, der myldrer af liv, og som samtidig er fyldt med ro og tid til at være sammen. Byen byder på masser af lækre restauranter og hyggelige cafeer til fejringen af jeres store dag. Skal I fotograferes efter vielsen, så vrimler byen med hyggekroge og naturspots – der alle er perfekte til at forevige jeres uforglemmelige dag.

Højer

Drømmer I om at blive viet omgivet af landidyl, så er Højer det perfekte sted for jer. Højer er nemlig essensen af landidyl med naturskønne omgivelser, og så er der fyldt med fred og ro. Her kan I virkelig nyde hinanden og lade kærligheden fylde alt, imens I nyder den gamle by bag digerne, derude hvor der er højt til himlen og langt til horisonten. Vil I gerne forevige jeres store dag, så vrimler den lille marskby med hyggekroge og seværdigheder, der vil tjene som de perfekte bagtæpper til jeres perfekte dag. Og I skal ikke blive overraskede, hvis alle, I møder på jeres vej, sender smil og lykønskninger jeres vej – og måske endda en invitation til en kop kaffe, for i Højer handler det om nærvær og sammenhold.

Løgumkloster

Drømmer I om at blive viet under romantiske forhold i en mindre, men stemningsfuld by, så er Løgumkloster det rette valg for jer. Her kan I vandre mellem tusindvis af blomster plantet i bymidten. I kan nyde den smukke, grønne park og suge landsbyens liv til jer fra Kyssebænken. Det perfekte sted til jeres første kys som ægtefolk – altså efter vielsen. Løgumkloster har desuden en af de mest velbevarede kirker fra Middelalderen, og synet er smukt – det samme er tonerne fra Nordens største klokkespil. Noget I ikke må gå glip af. Og med de mange fine, gamle huse og hyggelige kroge, er mulighederne for at forevige jeres store dag uendelige. Løgumkloster er perfekt til kærlighed.

Specialarrangementer

Har I særlige drømme til jeres borgerlige vielse, altså noget udover det traditionelle, så kan vi også tilbyde forskellige specialarrangementer. Når det kommer til disse, så kræver det dog et lidt større arbejde fra jer, end når I vælger et af vores tre faste vielsessteder. Men mulighederne er mange. Vi har listet nogle af dem her, men måske har I selv ideer, og næsten alt kan lade sig gøre. Kontakt en wedding planner, der kan hjælpe jer videre med jeres idé.

Møgeltønder

Drømmer I om en vielse i royale omgivelser? I Møgeltønder er den royale historie meget tydelig, og byen giver jer derfor muligheden for et unikt bryllup. Den smukke natur i og rundt om byen byder på mange muligheder for at skabe en helt enestående dag.

Rømø Strand

Har I altid drømt om at blive viet i strandkanten med tæerne begravet i sand, havet som baggrund og med højt til himlen, så er Rømø Strand det perfekte sted for jeres vielse.

Trøjborg

Elsker I historie, og drømmer I om en vielse i usædvanlige omgivelser? På Trøjborg har I muligheden for at blive viet blandt smukke ruiner midt i et naturskønt område.

Vandtårnet

Vandtårnet i Tønder kan give jer en vielse i kulturelle omgivelser med en fantastisk udsigt, der vil gøre jeres store dag endnu mere speciel.

Tønder Festival

Eller hvad med at give hinanden jeres ’ja’ midt under Tønder Festival, så I kan bruge resten af dagen med at flette fingre og danse rundt til lækker musik i en by fyldt med glade mennesker.

Historiske omgivelser

Har I lyst til at gå på opdagelse i fortiden? Og drømmer I om en vielse i historiske omgivelser? Så er et jernalderbryllup løsningen for jer!

Billeder fra Instagram

Besøg os på instagram og brug #tonderweddings til at dele dit bryllup i Tønder Kommune.